VALMENTAJAT

Kanerva Ahonala on Head Coach ja omistaa Healthclub Collectionin salien omistaja ja päävalmentaja. Kanerva on suosittu yksilö-ja pienryhmävalmentaja, jonka erityisosaamista on kokonaisvaltainen elämänmuutos pitkällä aikajänteellä. Yli 10 vuoden kokemus fysiikka-ja ravintovalmennuksesta, sekä uusi vahvuus psyykkisenä valmentajana antavat hyvän pohjan pitkille ja luottamuksellisille asiakassuhteille.

Kanerva valmentaa sekä Punavuoressa ja Lauttasaaressa lähinnä Suomen kielellä, mutta voit lähestyä häntä myös Ruotsiksi ja Englanniksi.


Veeran valmennus perustuu monipuolisuuteen, toiminnallisuuteen, turvallisuuteen ja vapailla painoilla suoritettaviin keholle luontaisiin liikeratoihin. Treenaamisen tulisi tukea kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen terveyttä, tehdä elämästä ja arjesta helpompaa ja onnellisempaa.

Veeran erityisyyksiä ovat voima-ja kestävyysharjoittelun yhdistäminen. Veera valmentaa Punavuoressa Suomeksi ja Englanniksi.


Elsa on kokenut, täyspäiväisenä vuodesta 2012 toiminut kokonaisvaltainen hyvinvointi-ja voimavalmentaja sekä brain based ratkaisukeskeinen valmentaja. Elsan erityisosaamisena ovat kuntonyrkkeily, synnyttäneet sekä raskaana olevat, henkinen valmennus, kehonpainotreenit sekä monipuolinen voimatreeni.

Empaattisen, positiivisen ja mukaantempaavan Elsan valmennukset löydät Punavuoresta Suomen ja Englannin kielellä.


Sami on toiminut pääsääntöisesti liikunta-alalla nyt jo noin 15 vuotta yksilö-ja ryhmävalmennusten parissa. Hän on erikoistunut voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointiin minimaalisilla välineillä. Lisäksi Sami kouluttaa kahvakuulaohjaajia Suomeen.

Samilla on mahtava kokonaisvaltainen osaaminen ihmisen hyvinvoinnista ja treenien aikana saa paljon ajateltavaa niin yleisen jaksamisen suhteen kuin ruokavalionkin kanssa. Sami ohjaa sekä Punavuoressa että Lauttasaaressa Suomen ja Englannin kielellä.


Suvi on aina iloinen, aurinkoinen ja inspiroiva yksilö-ja pienryhmävalmentaja. Suvin erikoisalaa ovat nopeat ja tehokkaat treenit, joissa kunto kasvaa, energia lisääntyy, itsetunto kohenee, liikkuvuus paranee ja on hyvä meninki yleisesti! Asiakkaana sinun ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle ja Suvi miettii kaiken muun.

Suvin oma intohimo on kehonpainotreeni, joten Suvin kanssa monipuoliset treenit onnistuvat hyvin vähin välineinkin. Suvin treenit löydät sekä Punavuoresta että Lauttasaaresta Suomen ja Englannin kielellä.


Nicolas is a 38 years old former international ice hockey player and a French native. After his hockey career he wanted to continue in the sports industry and help people to find the training methods that suit them best as individuals and change their life’s for the better. Nicolas’ workouts are versatile and he modifies them based on each clients background and goals. He is also graduated from the certified MammaMage pre and post pregnancy PT.

Nicolas’ area of expertise are all sports related conditioning strenght, power, agility, core, fat loss, pre and post pregnancy training as well as elderly and menopause training. Nicolas coaches English, French and Polish.


Tinja is a qualified Running coach, Pilates Instructor and Personal Trainer. She is a former 800m runner, loves spending time outdoors trail running, windsurfing or skiing. ”Moving the body in a versatile way keeps both mind and body strong. I’ll help you get back to working out in a safe way or push further when you are in need of a challenge.”

Tinja coaches in Lauttasaari in Finnish, Swedish and English.


Apuvalmentajina Lauttasaaressa ja Punavuoressa toimivat Nella ja Ivar satunnaisesti heidän omien aikataulujen sen salliessa.