Kanerva Ahonala on Health Club Collection salien omistaja ja päävalmentaja. Kanerva on suosittu yksilö- ja pienryhmävalmentaja, jonka erityisosaamista on kokonaisvaltainen elämänmuutos pitkällä aikajänteellä. Yli 10 vuoden kokemus fysiikka-ja ravintovalmennukses-ta, sekä uusi vahvuus psyykkisenä valmentajana antavat hyvän pohjan pitkille ja luottamuksellisille asiakas-suhteille.

Kanerva valmentaa sekä Punavuoressa ja Lauttasaaressa lähinnä suomeksi, mutta voit lähestyä häntä myös ruotsiksi ja englanniksi.

kanerva@kanervaahonala.com


Veeran Mertsolan valmennus perustuu monipuolisuuteen, toiminnallisuuteen, turvallisuuteen ja vapailla painoilla suoritettaviin keholle luontaisiin liikeratoihin. Treenaamisen tulisi tukea kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen terveyttä, tehdä elämästä ja arjesta helpompaa ja onnellisempaa.

Veeran erityisyyksiä ovat voima-ja kestävyysharjoittelun yhdistäminen. Veera valmentaa Punavuoressa ja Lauttasaaressa suomeksi ja englanniksi.

veera.mertsola@gmail.com


Elsa Franck on kokenut, täyspäiväisenä vuodesta 2012 asti toiminut kokonaisvaltainen hyvinvointi- ja voimavalmentaja, sekä brain based ratkaisukeskeinen valmentaja. Elsan erityisosaamisena ovat kuntonyrkkeily, synnyttäneet sekä raskaana olevat, henkinen valmennus, kehonpainotreenit sekä monipuolinen voimatreeni.

Empaattisen, positiivisen ja mukaantempaavan Elsan valmennukset löydät Punavuoresta suomen ja englannin kielellä.

elsasofia.franck@gmail.com


Sami Obele on toiminut pääsääntöisesti liikunta-alalla nyt jo noin 15 vuotta yksilö-ja ryhmävalmennusten parissa. Hän on erikoistunut voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointiin minimaalisilla välineillä. Lisäksi Sami kouluttaa kahvakuulaohjaajia Suomeen.

Samilla on mahtava kokonaisvaltainen osaaminen ihmisen hyvinvoinnista ja treenien aikana saa paljon ajateltavaa niin yleisen jaksamisen suhteen kuin ruokavalionkin kanssa. Sami ohjaa sekä Punavuoressa että Lauttasaaressa suomen ja englannin kielellä.

info@strengthnmovement.fi


Suvi on aina iloinen, aurinkoinen ja inspiroiva yksilö-ja pienryhmävalmentaja. Suvin erikoisalaa ovat nopeat ja tehokkaat treenit, joissa kunto kasvaa, energia lisääntyy, itsetunto kohenee, liikkuvuus paranee ja on hyvä meninki yleisesti! Asiakkaana sinun ei tarvitse muuta kuin tulla paikalle ja Suvi miettii kaiken muun.

Suvin oma intohimo on kehonpainotreeni, joten Suvin kanssa monipuoliset treenit onnistuvat hyvin vähin välineinkin. Suvin treenit löydät sekä Punavuoresta että Lauttasaaresta suomen ja englannin kielellä.

suvi.martti@gmail.com


Tinja is a qualified Running coach, Pilates Instructor and Personal Trainer. She is a former 800m runner, loves spending time outdoors trail running, windsurfing or skiing. “Moving the body in a versatile way keeps both mind and body strong. I’ll help you get back to working out in a safe way or push further when you are in need of a challenge.”

Tinja coaches in Lauttasaari in Finnish, Swedish and English.

lindgrentinja@gmail.com


Kira on lämminsydäminen ja aurinkoinen personal trainer, jolla on pitkä kokemus ja paljon erikoisaamista erityisesti äitiysliikunnan saralta. Kiran löytää enimmäkseen Lauttasaaren salilta, mutta mahdollisuus on myös valmennuksiin Punavuoressa. Kira valmentaa sekä suomeksi että englanniksi.

kira.training@gmail.com


Apuvalmentajina Lauttasaaressa ja Punavuoressa toimii Ivar satunnaisesti heidän omien aikataulujen sen salliessa.