Joogatunteja kaikille Lauttasaari Health Clubin yhteydessä

TUNTIKUVAUKSET

VINYASA FLOW (Rise and Shine)

Tällä leikkisällä tunnilla liikumme dynaamisemmin, mutta tunti soveltuu myös vasta-alkajille, sillä tarjoan erilaisia vaihtoehtoja eri asanoille. Tunneilla kehitetään notkeutta, tasapainoa, voimaa ja kestävyyttä. Vinyasa Flow -joogassa harjoitukselle haetaan inspiraatiota musiikista.

YIN-JOOGA

Yin jooga on hyvin rauhallinen joogamuoto, joka sopii kaikille. Yin-joogan avulla pääsemme lihasta syvemmälle, sillä asanoissa, eli asennoissa, vietämme useamman minuutin. Tällä hidastempoisella tunnilla teemme kaikki liikkeet hengityksen tahdittamana – ja tunti sopii kaikille.

SPICY FLOW

This class is created for yogis who LOVE a good burning challenge. The opening and strengthening asanas are approached in a playful, strong & safe way. We will flow through creative and spicy sequences to a unique soundscape. The class will bring you through new layers of the body-mind and leave you inspired in a whole new way! Spicy, peppery & hot! Not for beginners.

Taught in English


HENNA HAAPANEN

Jooga on Hennalle arjen hyvinvointityökalu ja stressinhallinnan kulmakivi, mutta myös utelias tutkimusmatka ihmisyyteen. Opettajana Henna on läsnäoleva, selkeä, hyväntuulinen sekä yksilölliset tarpeet huomioiva.

“Tavoitteeni on, että saat harjoitukselta juuri sitä, mikä sinua tänään ravitsee; elinvoimaa, rauhaa, lempeyttä, voimaa, oppimisen iloa, liikkuvuutta, tasapainoa tai tiedostavaa läsnäoloa. Nähdään joogamatolla.”

💚 Joogaopettajaopintoja yhteensä +700h
💚 Advanced Vinyasa Yoga Teacher 300h (Jason Crandell Yoga Method)
💚 Vinyasa Flow RYT200h -joogaopettaja (Anchelique Fjaere)
💚 Authentic Flow 100h -joogaopettajan jatkokoulutus (Satu Tuomela)
💚 Anatomia PRO -opettaja +100h (Jutta Aalto)
💚 Yin Yoga Teacher 25h (käynnissä, Happy Jack Yoga)
💚 The Art of Teaching Beginners (Jason Crandell Yoga Method)
💚Kauppatieteiden maisteri, Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu

EVA ESTLANDER

Evan joogapolku alkoi yli viisitoista vuotta sitten Astanga-joogan parissa, mutta vuosien varrella Vinyasa Flow ja Yin-jooga alkoivat kutsua häntä enemmän, asettuen hänen sydämeensä asumaan. Sanotaan, että Evalla on erityinen ja lempeä tapa ohjata kehoasi sopiviin linjauksiin, ja että hänen tunneillaan on taianomainen sävy jossa on aistittavissa hänen sammumaton janonsa henkisyyteen. Eva suoritti ensimmäisen joogaopettajakoulutuksen Nicaraguassa vuonna 2013 ja on asunut Meksikossa seitsemän vuotta, missä hän ohjasi joogaa sekä veti kansainvälisiä joogaretriittejä.

Eva palasi takaisin kotikonnuilleen nelisen vuotta sitten ja perusti oman joogavaatemerkkinsä, Moonah Wearin 2020. Nykyään Eva opettaa joogaa sekä ryhmille, yksilöille ja yrityksille, pitää sointukylpyjä ja äänimaljahoitoja, järjestää joogaretriittejä ja tapahtumia, sekä kouluttaa uusia joogaopettajia.
Eva opettaa tällä hetkellä sekä Lauttasaaressa, että Punavuoressa ja vetää myös yksityistä miesjoogaryhmää nimeltä Broga. Eva puhuu sujuvasti suomea, ruotsia, englantia ja espanjaa ja opetuskin taittuu kaikilla näillä kielillä.

ALISA HIETAMIES

Jooga on ollut elämässäni merkittävä suunnannäyttäjä. Aloittaessani joogan olin pinteessä itseni ja ajatusteni kanssa. Säännöllisen harjoituksen tuoma rauha ja keho-mieli yhteys toi itsevarmuutta niin matolla kuin sen ulkopuolella ja opin lopulta kuuntelemaan sisäistä ääntäni sekä kohtaamaan epävarmuuksiani. Se vapautti minut itselleni asettamista rajoitteista ja alkoi uusi upea luku elämässäni. Jooga tuli arkeeni jäädäkseen.

Joogatunneillani haluan kannustaa muita kuuntelemaan ja kohtaamaan itseään aidosti lempeydellä. Jokainen hetki joogamatolla on uusi tilaisuus tutustua itseensä syvemmin. Luon sallivan tilan joka kannattelee jokaisen omaa kokemusta. Annan iloisen ja hersyvän persoonani myös usein näkyä ohjauksessani ja pyrin pitämään ilmapiirin keveänä jotta jokainen osallistuja tuntee olevansa osa tunnin kokonaisuutta. Toiset hakevat tunneilta syvempää yhteyttä itseen – toiset vain fyysistä harjoitusta. Tunneillani on tilaa kaikkien tarpeille, taustoista riippumatta.

 • RYT 200h koulutus (Happy Jack Yoga)
 • Authentic Flow & Embodied Yin 100h (Satu Tuomela)
 • Yoga anatomy 20h (Tiffany Cruikshank)

JULIA HACKZELL

Julia is an endlessly curious human, a forever devoted student, and a person who cares deeply for people, animals, and mother earth. She is dedicated to truth, and authenticity, and to helping others realize their innate magic. She is an empath by heart, an introvert that loves to express herself, a born dreamer, and a believer in magic. Julia’s mission is to guide people to their true Hearts, the Heart of the Divine.
Julia has been teaching yoga since 2015 and has always had a deep curiosity for the human body and its complexity. Her classes and offerings are deeply impacted by somatics, the elements, sound, and creative flow.

Julia’s Training & Credentials:

 • August 2015 200hr Vinyasa & Hatha YTT Power Of Now Oasis, Sanur, Bali w. Carlotta Castangia
 • November 2017 300hr Advanced Vinyasa YTT Sampoorna Yoga Center, Goa, India
 • March 2018 50hr Vessel YTT, Satu Tuomela, Helsinki, Finland
 • April 2018 60hr Yin YTT, Kata von Doesselaar, Ibiza.
 • May 2018 100hr Depth YTT, Satu Tuomela, Stockholm, Sweden
 • November 2018 200hr Embodied Flow Foundations YTT Satu Tuomela, Siargao, Philippines
 • March 2019 100hr Alchemist YTT, Satu Tuomela Ubud, Bali
 • May 2019 50hr Embodied Yin YTT, Satu Tuomela, Ericeira, Portugal
 • October 2020 200hr Qigong Teacher Training, Peter Caughey, Forest Rock Taiji & Qigong, Online
 • March 2021 50hr Shake The Dust Teacher Training, Satu Tuomela, Online
 • September 2021 Integrative Somatic Trauma Therapy Certificate Program, The Embody Lab, Online
 • October 2021 Online Coach Accelerator Certificate Program, OCA, Online
 • February 2022 Phoenix Path Coaching Institute, Jessica Benstock, Online & Texas, USA

Ilmoittautuminen ja aikataulut